Intrebări Frecvente

1. Care este taxa maximă pentru un eveniment de educație (Event on Education)?

Taxa de participare (care include 3 mese pe zi, coffee breaks, cazare si activitati pe toata durata eveinmentului) pentru participanți români este 1/3 din taxa cursului ales. De exemplu, pentru un curs care are taxa de 45 de euro, vei plati 15 euro.

2. De ce sunt evenimentele BEST atât de ieftine?

Grupul Local BEST care organizează (LBG) stabileşte în mod constant parteneriate cu organizații/ companii/ universitatea pentru a obține fonduri, utilizate ulterior la organizarea cursurilor BEST.

3. Cum se realizeaza selectia?

LBG-ul organizator primește toate scrisorile de motivaţie ale studenților care au aplicat la cursul său și apoi va selecta participanţii, ţinând cont de aspecte precum: localizarea geografică (de obicei se va selecta un singur student dintr-un oraş/o ţară), scrisoarea de motivaţie (să fie creativă) si experienţa din domeniul cursului. Cei care vor evalua scrisoarea sunt studenti, asa ca un pic de friendliness nu strica.

4. Ce trebuie să fac dacă nu am fost acceptat la un eveniment?

Din păcate tot ce poţi face este să încerci din nou în următoarele sezoane.

5.Pot beneficia de credite ECTS pentru participarea la un eveniment BEST?

După evaluarea finală din cadrul cursului, vei obține un certificat BEST, care va atesta participarea ta și va descrie conținutul cursului. Certificatul BEST are ștampila universităţii și semnătura profesorului titular. Depinde de universitatea ta dacă va recunoaşte sau nu cursul, existând posibilitatea de a vă oferi creditele.

6. Când se completează formularul de evaluare online?

Participanții de la fiecare eveniment trebuie să completeze evaluarea acestuia, după ce se termină și înainte de termenul specificat pentru fiecare sezon. În cazul în care un participant nu va evalua evenimentului, el / ea va primi doar jumătate din depozit înapoi

7. Unde as putea gasi formularul de evaluare?

Formularul de evaluare se află pe pagina My Applications de pe www.best.eu.org (trebuie să fii logat pentru a putea accesa formularul).

Intrebarea mea nu e aici. Ce fac?

Lasa-ne un mesaj la Contact!