Navigation Menu

Ce este un curs BEST?

Ce este un BEST event pentru studenți? În cursul anului BEST organizează diferite activități în care studenții de la universitățile tehnice au oportunitatea unei experiențe internaționale, de a-și face noi prieteni și contacte, de a-și îmbunătăți limba engleză și bineînțeles de a se distra. La fiecare BEST event participă aproximativ 20-30 de studenți care au ceva în comun: vor să aibă parte de o experiență unică diferită de viața de facultate.

BEST organizează diferite tipuri de activități:

BEST Courses:

  • Vizitarea companiilor, centrelor de producție și de cercetare
  • Participare la studii de caz
  • Participarea la cursuri interesante care acoperă diverse domenii tehnologice,economice,de marketing și management
  • Obținerea de credite ECTS prin participarea cla cursuri recunoscute internațional

La aceste evenimente, participanții urmează cursuri ale unor profesori universitari sau experți de la diferite companii. La sfârșitul cursului studenții dau un examen care este proiectat astfel încât să ofere o evaluare a participanților și asupra calității cursului.

 

BEST Events on Education

Aceste evenimente privind educația sunt seminarii care durează aproximativ șase zile. Ele adună viitori ingineri și profesori din Europa cu scopul de a evalua și a găsi noi căi de învățământ superior în Europa.

 

BEST Engineering Competition
Competițiile Inginerești sunt evenimente în care echipe de studenți își folosesc aptitudinile tehnice,sociale și de comunicare pentru a concura la diferite categorii: Team Design, Case Studies, Negotiation and Debates.

 

BEST Leisure Events
BEST Organizează, de asemenea, activități non-academice, cum ar fi ski, navigație, sporturi extreme și nu numai. Aceste evenimente au o taxă de participare dar nu sunt activități academice. Doar distracție, distracție și distracție.